dimecres, 21 de maig del 2014

Control de plagues



El jardí del Tramusser esta seguent afectat per una plaga la qual estem estudiant-la per a poder eliminarla.En principi l' hort esta enfocat al tema ecológic així que la solució a la plaga la anem a fer a base de métodes casers.
En el estudi que estem realitzant ens hem donat conter de que hi ha una plaga anomenada Pulgó negre que és el causant del malbé a les plantes.També estem observant que el Eneldo,que es la planta mes afectada esta envoltada de formigues,encara no sabem si també fan malbé a la planta.
Els factors que hem vist que afavoreixen el desenvolupament de la plaga és: aire sec,ecces d'adob.Actualment estem fent un pesticida per a poder eliminar la plaga,mitjançant productes ecológics.

Els Pulgons:

Els pulgons (Aphididae) són insectes de l'ordre Homoptera. Són molt petits i es reprodueixen molt ràpidament. Xuclen la saba de les plantes, especialment de les fulles més joves, i provoquen l'enrotllament de la fulla. Hi ha molts tipus de pulgons, de diferents colors (negres, grisos, verds,...). Aquestes incansables treballadores acostumen a mantenir colònies de pulgons als seus formiguers durant l'hivern per dur-los a "pasturar" als brots tendres a partir del bon temps primaveral. Quasi totes les plantes són sensibles de tenir pugons. La primera manera de combatre'ls és raspallant les fulles. En casos extrems existeixen en el mercat insecticides naturals a base de rotenona o piretrina. Una de les malalties que poden transmetre és la tristesa dels cítrics que afecta als arbres que produeixen cítrics.

La web que ens está facilitant tota la informació es 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.